Zaal huren

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw volgende evenement of feest? Ontdek dan onze sfeervolle zalen die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Bij Café & Partycentrum de Kegel hebben we twee prachtige zalen tot uw beschikking: de ruime grote zaal en de knusse kleine zaal.

 

Grote Zaal:

Onze ruime grote zaal biedt de ideale setting voor grotere bijeenkomsten, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere festiviteiten. Met zijn veelzijdigheid kan deze zaal worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. De grote zaal biedt plaats aan een groot aantal gasten en is uitgerust met alle nodige voorzieningen om uw evenement tot een succes te maken.

 

Kleine Zaal:

Voor meer intieme bijeenkomsten, vergaderingen of kleinere feesten is onze knusse kleine zaal de perfecte keuze. Met zijn gezellige sfeer en warme uitstraling is deze zaal ideaal voor kleinere gezelschappen die op zoek zijn naar een intieme setting.

Beide zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij de organisatie van uw evenement en ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid van onze zalen te bespreken en ontdek hoe Café & Partycentrum de Kegel uw evenement naar een hoger niveau kan tillen!